mawarni's FotoPage

By: mawarni yusmi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-May-2006 05:13 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Jepang bersama...

Cousins of the month posing manja
Atoknenek tgh honey moon nih
Makwe ngan nenek nak gambar kat sakura,amak tmpg sekaki
View all 45 photos...
24 hb tu ari atok nenek, pakwe, makwe ngan Amir dan Amira dtg Jepang..10 hari punyer stay..hari2 mesti ada aktiviti..akhirnyer ramai yg tewas kena selsema ngan batuk heheh takper sekali sthn punyer event nih. Kanak2 spt biasa sronok ..amak ..seronok dlm penaet hehehehhe


Saturday, 25-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Naik bot Preee pusing keliling Tokushima City

Sehari sblm tu attend graduation si Yan ni dulu
Kebetulan pulak sama kaler baju ngan Yan
Yus dah berangan ada 2 anak hahahah
View all 15 photos...
Lama dah Amak tingin naik bot ni, tapi masa musim sejuk tak boleh naik nanti beku hingus heheheh. Akhirnya setelah menungu dgn sabar...dapat gak naik bot tuh ..rasanya mcm kat Venice plak


Thursday, 23-Mar-2006 07:57 Email | Share | | Bookmark
Hinamatsuri dan rombongan Cik Kiah naik Feri ..

Amak ngan Aki San..beh pren jepang
Nih kawan baru amak ..namanya Ayako an Lisa ..anak Aki San
Aya ngan Lisa, anak Aki San
View all 27 photos...
Hari Isnin 20/hb Amak ngan kengkawan Jepang gi tgk Hinamatsuri..pameran anak2 patung jepun. Okaylah..cuma ngeri sikit tgk patung2 nya..mcam citer JuOn jer. Lepastu kitorang gi piknik ker Tmn Dinasour,ingtkan banyklahh dinosournya..rupa2 nya ada 3 ekor ajer. Balik tu singgah di Bunka No Mori Park.Kena panjat tangga tinggi giler.. penaet betis.Balik terus kramp.
Esoknya abah ada tennis tournament di Naruto, apalagi amak ngan cik2 kiah ambik kesempatan naik feri free lahh kat naruto..2 minit ajer tapi beh..nglahkan kanak2 amak nih. SPt biasa Aya ngan Iddin dapat kawan baru atas feri..terlebih peramah..tak tau laaikut saper???


Friday, 27-Jan-2006 05:04 Email | Share | | Bookmark
Ke Ikawa lagi kali nih bawak rombongan

Kids getting tready to soriii
Aya ngan mbak Kiki..dah jalan dulu
Aya nak terbang sorang la plak
View all 18 photos...
Trip ke Ikawa kali nih kurang menarik sbb snow dah nak pupus..sepanjang perjalanan tuh kurang betul yuki nyer..However kanak2 spt biasa tak puas main. Kali nih pergi ngan Putranto`s Family,Wira`s Family and Hazram and Fatimah. Yang pasti makanan memang MEWAH gilerrrr..MACAM-MACAM ADAAA


Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to Ikawa Ski resort

Okay kanak2 dah tak sabar nak main Sori
Ni lak pandangn challet dari atas
masa nih kaki amak tak beku lagi..senyum pun kontrol ajerr
View all 33 photos...
Cuti sekolah dah nak abih sgt. Kanak2 tuntut janji nak main Yuki..so bawak laa derang gi main Yuki kat Ikawa. Tempatnyer memang behhh. Kanak2 enjoy taknak balik..Amak spt biasa tak tahan sejurrkkk..Abah maintain steady ajerr..tapi next year Ikawa..kami datang lagiii


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net